Vergelijk de goedkoopste iPhone abonnementen

Nieuwe iPhone 5

iPhone 5 vanaf nu te bestellen in Nederland

Vanaf vandaag is de nieuwe iPhone 5 officieel te bestellen in de Nederlandse telecomwinkels. Hi en T-mobile waren de eerste providers die met de verkoop zijn gestart. Naar verwachting zullen de andere providers snel volgen. Voor een overzicht van de goedkoopste nieuwe iPhone abonnementen verwijzen we je door naar: goedkoopste iphone abonnementen.

iphone 5

iPhone 5 uit buitenland

De nieuwe iPhone 5 is vanaf morgen te koop in 9 europese landen, waar Nederland niet onder valt. Toch kunnen veel iPhone liefhebbers niet wachten tot hij in Nederland uitkomt (volgende week) en bieden veel mensen op internet aan om een toestel in ons buurland Duitsland te gaan halen en voor relatief hoge prijzen te verkopen. Je moet toch al gauw rekenen op zo'n 800 euro voor de iPhone 5 16GB versie.


Pre-order iPhone 5; 2 miljoen binnen 24 uur

Binnen enkele nadat de pre-order van de nieuwe iPhone 5 van start ging moest de levertijd al weer verlengd worden. Na 24 uur was het toestel al 2 miljoen keer besteld. Dit geeft maar weer eens aan dat de gekte rond het uitbrengen van een nieuwe versie van de iPhone nog altijd er populair is.

Nieuwe iPhone 4s

Deze nieuwste versie van de iPhone is op 4 oktober 2011 geintroduceerd en vanaf 28 oktober was de nieuwe iPhone 4s verkrijgbaar in Nederland.

Hieronder worden de verbeteringen van de iPhone 4s ten opzichte van de vorige iPhone 4 genoemd, er wordt dus niet op alle specificaties ingegaan. Om te beginnen is de iPhone 4s uitgerust met een nieuwe chip, namelijk met een Dual-core A5. Deze aanpassing heeft voor een verbetering in de gebruikssnelheid van de telefoon gezorgd.

De afmetingen van het toestel (iPhone 4s) zijn identiek gebleven ten opzichte van de vorige versie (iPhone 4). Echter is het gewicht met 3 gram omhoog gegaan wat waarschijnlijk door de nieuwe batterij veroorzaakt wordt. Dit verschil is verwaarloosbaar ten opzichte van het gewicht (140 gram) wat de nieuwe iPhone in totaal weegt. update volgt

De nieuwe iPhone 4

Apple heeft op maandag 7 juni 2010 de nieuwste versie van de iPhone aangekondigd, de iPhone 4! Dit is de opvolger van de iPhone 3Gs. Na maandenlange speculaties is nu veel meer bekend over de nieuwe specificaties van deze high definition telefoon.

De makers van de nieuwe iPhone 4 hebben laten weten dat er meer dan 100 verbeterpunten zijn aangebracht in de nieuwste iPhone versie.

De goedkoopste iPhone 4 abonnementen iphone 4

Eigenschappen nieuwe iPhone 4

Hieronder de nieuwe eigenschappen van de nieuwe iphone overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • Nieuw design
  • Verbeterde plaatsbepaling
  • Twee camera's en LED flitser
  • HD kwaliteit film
  • Multitasking

Nieuw design

Vooral het design heeft een grote verandering ondergaan. Zowel de voor- als achterkant is met glas bedekt. De voorkant ziet er nog vrijwel hetzelfde uit als de vorige versie van de iphone, maar de achterkant heeft duidelijk een nieuw uiterlijk gekregen. De glazen delen worden bijelkaar gehouden door een frame van roestvrij staal.
Als opvallendste functie heeft het staal de functie voor het verzenden van gegevens middels een antenne. Zo lopen de verbindingen van Bluetooth, Wi-Fi en GPS via dit metalen frame.

Verbeterde plaatsbepaling
De nieuwe iphone heeft een nieuwe sensor die de plaats en verplaatsingen van de gebruiker beter kan bepalen dan voorheen het geval was. Deze sensor wordt ook wel een gyroscoop genoemd. Hierdoor kunnen er nieuwe applicaties ontwikkelt worden die bijvoorbeeld voor navigatiedoeleinden zullen worden gebruikt. camera iphone 4

Twee camera's en LED flitser
De nieuwe iphone heeft zowel op de voorkant als op de achterkant een camera. De 5-megapixel camera op de achterkant van de iphone bevat een flitser. De fotokwaliteit van foto's in het donker zullen vanaf nu dus geen probleem meer zijn.

Ook is er de mogelijkheid om in te zoomen, van camera te wisselen of snel naar de laatste foto's te switchen vanuit de camerastand.

HD kwaliteit film
Het is met de nieuwe iphone nu ook mogelijk om te filmen, en wel in HD kwaliteit. De video kan tot 30 frames per seconden bevatten wat garant staat voor haarscherpe beelden.

Multitasking
Met de nieuwe iPhone is het nu ook mogelijk om tussen verschillende programma's te schakelen. Het mooie hiervan is dat je snel met verschillende programma's tegelijk kan werken, maar ook dat het de snelheid van het programma waar je in werkt niet vertraagd.Begin 2011 nieuwe iPhone (5) verwacht

Volgens goed ingelichte bronnen komt Apple begin 2011 met alweer een nieuwere versie van de iPhone. Deze nieuwe versie van de iPhone zal veel overeen hebben met de recent uitgekomen iPhone 4. Waarschijnlijk voelt Apple zich genoodzaakt door de concurrentie om al weer snel met deze nieuwe versie van de iPhone op de markt te komen. Zo timmert Google, met besturingssysteem Android, de laatste maanden hard aan de weg om haar marktaandeel te laten stijgen.
Of deze nieuwe iPhone het nummer 5 krijgt in de reeks van volgnummers valt nog af te wachten.


KPN gaat toch wel de nieuwe iphone 4 icm abonnement verkopen

KPN verkoopt vanaf nu toch abonnementn icm de nieuwe iPhone 4. Een aantal maanden geleden werd dit nog tegengesproken, maar nu is toch bekend geworden dat de telecomaanbieder in zee is gegaan met Apple. Meer informatie hierover is de vinden op de website van Tweakers.net.

Verder heeft KPN speciale sim only abonnementen voor de iPhone. Voor meer informatie over deze sim only abonnementen verwijzen we naar de KPN iPhone website. Vodafone biedt tegenwoordig ook de mogelijkheid een sim only abonnement af te sluiten, kijk hier voor de prijzen van deze abonnementen.